Riksförbundet Svensk Hjort

Hjortköttet får viltsmaken genom att hjortens kost består av så mycket naturligt bete som möjligt. Naturligt bete innebär: gräs, buskar och örter, vilka samtliga innehåller nyttiga fettsyror så kallat fleromättat fett.

Matlandet

Aktuella nyheter




Efterlysning.

Riksförbundet vill komma i kontakt med de hägnägare, som anser sig olikt/felaktigt behandlade i samband med hägntillstånd eller omprövning av hägntillstånd.

Läs mer ...



Farm animal behaviour

En bok av Ingvar Ekesbo om Etologi, fysiologi, behov, djurskydd och hälsa.

Läs mer ...


På Söderåshjorts hemsida hittar du massor med fina recept, vintips, tillagningsråd m.m.

 

Läs mer ...
Eklångens gård - Hylläng
John Källström
Hjorthagen Erikstorp
Sjöstens Hjorthägn
 

Ansvarig utgivare: Kurt Svensson, Svensk Hjortavelsförening Copyright © 2019. All Rights Reserved.